Chelsea

Villas-Boas: Luka Modrić je među najtalentiranijim igračima

Foto: PA/Pixsell
Villas-Boas: Luka Modrić je među najtalentiranijim igračima
22.12.2011.
u 12:43
Menadžer Chelsea Andre Villas-Boas biranim je riječima hvalio našeg Luku Modrića, uoči derbija s Tottenhamom u 17. kolu engleskog prvenstva
Pogledaj originalni članak

Portugalski trener je istaknuo da u siječanjskom prijelaznom roku ne namjerava slati novu ponudu za Tottenhamovu zvijezdu Luku Modrića, iako ne bi imao ništa protiv da hrvatski reprezentativac jednog dana dođe u Chelsea.

– Luka je ekstremno talentiran igrač, jedan od najtalentiranijih u svijetu, on će postići senzacionalan uspjeh – istaknuo je Andre Villas-Boas.

Bilo kakve nove špekulacije oko eventualnoga Modrićeva odlaska iz Tottenhama trener Harry Redknapp je otklonio.

– Modrić sigurno neće u Chelsea. U stvari, ne očekujem da će otići bilo kamo. Nema šanse. Predsjednik je jasno rekao da nećemo pustiti ni jednog igrača osim onih koji nam ne trebaju – kazao je Tottenhamov menadžer i podvukao:

– Luka je trenutačno sretan kod nas i igra fantastično. Razumljiva je bila njegova želja za odlaskom, ali, srećom, Luka i dalje s nama. Predsjednik je tada povukao fantastičan potez i danas sam sto posto uz njega. Moramo zadržati Luku – istaknuo je Redknapp.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
17:12 22.12.2011.

Modric se cijeni u kulturnome svijetu a u Hrvatskoj neki ga zovu \"nosonja\" i \"antitalent\" a neki sporeduju koliko je golova Modric zabio ovu sezonu u PL a koliko Van Persie? I s 16 golova prema jedan je Modric napuhana zvijezda. Naravno mi koji se razumjemo u nogomet nebi pisali takvih gluparija i rekli bi da smo ponosni da jedan hrvat kao Modric predstavlja hrvate na najboljem nacinu.

HR
hrvatin
01:28 23.12.2011.

Ako je sa 27 godina talentiran,kako Boras kaze,kada ce onda postati pravi zreli igrac?Ima par godina do kraja karijere,a tek je talenat.