KREĆE VELIKI LJETNI ŠOPING

Villa korak do Barce, Fabregas zasad san

Foto: AFP
Villa korak do Barce, Fabregas zasad san
18.05.2010.
u 10:42
Rafael Yuste, potpredsjednik nogometnog kluba Barcelone, potvrdio je u razgovoru za španjolsku radio-postaju Ono da je katalonski gigant u pregovorima za dovođenje dvaju velikih pojačanja.
Pogledaj originalni članak

Riječ je dvojici španjolskih reprezentativaca, Arsenalovom veznjaku i kapetanu Cescu Fabregasu (23), te napadaču Valencije Davidu Villi (28).

- Pregovori oko Villinog transfera na pravom su putu, a s Fabregasom je situacija malo kompliciranija i slijede dugotrajni pregovori s njegovim klubom. Ali obojica igrača žele doći i to olakšava stvari – rekao je Yuste, dodavši također da je njihov napadač Thierry Henry (32) na pragu napuštanja kluba, potvrdivši tako prethodne medijske napise da je najbliži transefru u MLS-ligu, točnije u New York Red Bull.

Fabregas je ugovorno vezan s Arsenalom do 2014. godine, a navodno je klub iz kojeg ga je Arsene Wenger doveo kao 16-godišnjaka spreman ponuditi oko 40 milijuna eura plus Yayu Tourea.

Villa je kao i Fabregas ugovorno vezan do 2014., a njegovu vrijednost transfermarkt procjenjuje na 45 milijuna eura. Henry će sljedeće sezone ući u posljednju godinu ugovora s Barcelonom, a navodno je New York Red Bull za njega spreman ponuditi oko 10 milijuna eura.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.