NE ŠALI SE

VIDEO Zvijezda Tottenhama uvjerena da su izvanzemaljci oko nas: 'Vidio sam ih'

Foto: YouTube/Printscreen
VIDEO Zvijezda Tottenhama uvjerena da su izvanzemaljci oko nas: 'Vidio sam ih'
07.04.2021.
u 13:13
- Postoji puno teorija zavjera u ovo vrijeme, ali isto tako znam i da postoje izvanzemaljci.
Pogledaj originalni članak

Gareth Bale specifična je osoba i to će potvrditi bilo tko od njegovih aktualnih i bivših suigrača. Jer, ne zanima ga što i druge, drži se za sebe, ne tulumari i nakon treninga ili utakmica ide svojim putem umjesto da se podruži sa suigračima. Svejedno, još uvijek zna iznenaditi.

Iako na posudbi u Tottenhamu, još uvijek je velika zvijezda kluba zahvaljujući svim postignućima prije transfera vrijednog stotinu milijuna eura iz Spursa u Real Madrid 2013.

Zato nije propuštena prilika ugostiti ga na Spurs TV i u popričati s njim u ležernijem tonu. Što je Bale objeručke prihvatio i otkrio javnosti da je vidio izvanzemaljce.

- Postoji puno teorija zavjera u ovo vrijeme, ali isto tako znam i da postoje izvanzemaljci. Siguran sam da je snimke NLO-a objavila američka vlada i da to nisu lažne vijesti. Kriju ih. Moguće da iza toga stoje vlade velikih zemalja, ali uvjeravam vas da sam ih vidio - izjavio je Bale.

Velšaninu karijera posljednjih godina ne ide prema planu zbog brojnih ozljeda, ali vrijeme u Tottenhamu iskoristio je ne samo za proučavanje izvanzemaljaca već i rad na sebi kako bi se ovog ljeta vratio u Real i izborio mjesto u prvih 11.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZB
Zoki-Bijela
14:02 07.04.2021.

Pacijent prvoga stupnja