UVIJEK POSEBAN

VIDEO Zlatan Ibrahimović se teško ozlijedio, ali svejedno radi ovako nešto

Foto: Instagram
VIDEO Zlatan Ibrahimović se teško ozlijedio, ali svejedno radi ovako nešto
13.05.2021.
u 12:30
On ne bi bio on da ima takta za takve stvari.
Pogledaj originalni članak

Zlatan Ibrahimović teško se ozlijedio tijekom derbija Milana i Juventusa (3:0) te će propustiti ostatak sezone, što ga nije spriječilo u samopromociji.

Naime, na Instagram je postavio video sebe u dresu Milana i kako na travnjaku radi "kružni". Opisao je video kratko i jasno - "ninja".

 Pogledajte video: Boban o neodigranoj utakmici Dinamo - C. Zvezda 1990.

Vjerojatno je snimljen prije ozljede, ali svejedno je vrijeme za objavu upitno, posebno sad kad se raspravlja o tome hoće li i kad će biti spreman. Treba znati i da Švedska računa na njega.

Ali, on ne bi bio on da ima takta za takve stvari i ono što se navijači Milana i Švedske moraju nadati jest da video nije snimljen nakon ozljede...

 

 

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.