NE PUŠTAJU GA

VIDEO Španjolski mediji objavili detalj koji može biti problem i vatrenima: Pogledajte Modrića

Foto: ALBERT GEA
VIDEO Španjolski mediji objavili detalj koji može biti problem i vatrenima: Pogledajte Modrića
Autori Vecernji.hr, Hina
28.10.2021.
u 10:13
Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije ozlijeđen nego ga je trener Carlo Ancelotti u posljednji trenutak izostavio s popisa za utakmicu s Osasunom kako bi ga odmorio
Pogledaj originalni članak

Real Madrid, bez našeg Luke Modrića, odigrao je samo 0-0 protiv Osasune na Bernabeu u 11. kolu Primere. U zapisniku utakmice nije bilo Hrvata Luke Modrića.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije ozlijeđen nego ga je trener Carlo Ancelotti u posljednji trenutak izostavio s popisa za utakmicu s Osasunom kako bi ga odmorio.

Naravno, Modrić je posebna boljka španjolskoj javnosti. Navijači ga prozivaju da se mora oprostiti od reprezentacije budući da i dalje ne vjeruju kako je izostavljen samo da bi odmorio. Dapače, tamošnji list Marca objavljuje čak i video s treninga na kojemu se Luka nekoliko puta uhvatio za  desnu zadnju ložu te tražio pomoć fizioterapeuta. 

"Modrićeve sumnjive tegobe prije ispadanja s popisa", piše Marca i dodaje:

"Hrvat je trening pred susret s Osasunom odradio, ali se žalio na probleme sa zadnjom ložom".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.