SJAJNO

VIDEO Slavni glazbenik obradio poznatu hrvatsku pjesmu, naježit ćete se!

Foto: Printscreen
VIDEO Slavni glazbenik obradio poznatu hrvatsku pjesmu, naježit ćete se!
12.02.2019.
u 11:06
Alejandro Carreno, prva violina Berlinske filharmonije, sa Zagrebačkim solistima u svom je aranžmanu odsvirao "Za dobra stara vremena"
Pogledaj originalni članak

Zagrebački solisti i Alejandro Carreno, prva violina Berlinske filharmonije, u latino-aranžmanu odsvirali su pjesmu Novih fosila "Za dobra stara vremena".

Ovu su pjesmu izveli kao poziv na Dinamovo proljeće budući da modri u četvrtak igraju prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv Viktorije Plzen.

Pogledajte video!


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

KO
koraknaprijed
18:44 12.02.2019.

Prekrasno svaka cast.

Avatar grbadeva
grbadeva
12:41 12.02.2019.

nisam se naježio. Što da činim?

Avatar Niškorist
Niškorist
13:27 12.02.2019.

Naježil bi se da su bubnjevi ?