NEOBIČNA SITUACIJA

VIDEO Rakitić zakasnio na trening uoči finala Europske lige. Ovako su reagirali trener i suigrači

Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
VIDEO Rakitić zakasnio na trening uoči finala Europske lige. Ovako su reagirali trener i suigrači
31.05.2023.
u 16:46
Raketina Sevilla pokušat će doći do novog trofeja u drugom najjačem natjecanju iza Lige prvaka protiv Mourinhove Rome
Pogledaj originalni članak

Večeras se na Puskas Areni u Budimpešti u velikom finalu Europske lige sastati španjolska Sevilla našeg Ivana Rakitića i talijanska Roma. Andalužani će pokušati doći do čak sedmog trofeja ovog natjecanja od 2005. godine čime bi postali apsolutni kraljevi natjecanja, a Roma do drugog europskog trofeja u godinu dana nakon što je prošle sezone osvojila Konferencijsku ligu.

Momčad Seville preporodila se otkako je prije dva mjeseca klupu preuzeo Jose Luis Mendilibar. Klub je iz zone ispadanja odveo u mirnu sredinu tablice i doživio samo jedan poraz u posljednjih 14 utakmica. Njegovi učenici su danas odradili posljednji trening uoči utakmice, a službena stranica Europske lige objavila je zanimljiv detalj. 

Objavila je snimku putem koje se vidi 35-godišnji hrvatski nogometaš Ivan Rakitić koji kasni na trening, a suigrači ga pozdravljaju šaljivim pljeskom. Rakitić je u Sevilli kapetan uz Jesusa Navasa i nedavno je postao stranac s najviše nastupa u povijesti kluba, ima ih ukupno 295.

VEZANI ČLANCI:

Rakitić je gestikulacijama pokazivao suigračima i treneru da je promašio zadano vrijeme treninga, a vjerujemo kako ovo neće nimalo utjecati na njegov status u momčadi. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

T2
Tomo_20
17:45 31.05.2023.

Nista nije u svicarskoj naucio