POMRAČENJA UMA

VIDEO Nezapamćeni skandal u ringu: Rus izudarao Slovenca nakon proglašenja pobjednika!

VIDEO Nezapamćeni skandal u ringu: Rus izudarao Slovenca nakon proglašenja pobjednika!
30.01.2021.
u 23:38
Musaeva bi zbog ovog poteza mogle čekati ozbiljne sankcije
Pogledaj originalni članak

Najbolji slovenski MMA borac Uroš Jurišić izgubio je u KSW debiju, a poslije borbe smo svjedočili nemilim scenama. U okršaju do sada neporaženih boraca, stopostotni učinak zadržao je Rus Šamil Musaev, koji je Jurišića savladao sudačkom odlukom nakon tri runde.

No, borbu je obilježila i scene koja se dogodila nakon proglašenja pobjednika.

Naime, Musaev je došao do Jurišića i zagrlio ga, na prvu se učinilo da ga želi pozdraviti, međutim zatim ga je iznenada digao i bacio na pod.

Tada ga je krenuo udarati, a uskoro su uskočili članovi oba tima i KSW-ova osiguranja, prenosi portal Fightsite. Scene su bacile mrlju na ovu borbu, a Musaeva bi zbog ovog poteza mogle čekati ozbiljne sankcije.

VIDEO INCIDENTA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DU
Deleted user
07:54 31.01.2021.

Primitivizam pod krinkom sporta.

TR
Tripoli
07:34 31.01.2021.

Ma zbog knjige..ovaj mu ni htel posudit knjigu..

Avatar lasta mala
lasta mala
09:17 31.01.2021.

Mlatiš protivnika dok zaluđena raja vrišti u ekstazi.Neprocjenjivo!