Progonjen...

VIDEO "Messi, Messi!" I Portugalci počeli provocirati C. Ronalda

Foto: NPH/Pixsell
VIDEO "Messi, Messi!" I Portugalci počeli provocirati C. Ronalda
05.02.2013.
u 09:49
Cristiano je došao na okupljanje portugalske nogometne reprezentacije, a po izlasku iz automobila dočekali su ga neugodni povici
Pogledaj originalni članak

Gdje god da se okrene, Cristiano Ronaldo naleti na svog velikog rivala iz  Barcelone Lionela Messija. Iznimka, kao što pokazuje video, nije ni njegova domovina Portugal. Nogometaš madridskoga Reala došao je na okupljanje reprezentacije uoči prijateljske utakmice s Ekvadorom, da bi ga odmah po izlasku iz automobila dočekali povici \"Messi, Messi!\"

CR7 začuđeno je pogledao prema navijaču i samo odmahnuo glavom, a taj je događaj prokomentirao ovako:

- Samo ću jednu stvar reći. Ta se situacija dogodila u svim dijelovima svijeta i moram se biti spreman nositi s tim. Ne pridajem važnost tome, samo ću reći da sam navikao...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.