ODMAH ISKLJUČEN

VIDEO LeBron laktom udario protivnika, krv mu prekrila lice: Lovio ga je po terenu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
22.11.2021.
u 07:54
Iako gotovo 17 godina mlađi, Stewart nije u tom trenutku osjećao nikakav respekt već se htio obračunati s LeBronom. Moralo ga je držati dvadesetak ljudi.
Pogledaj originalni članak

LeBron James kroz karijeru je uvijek bio uzor zbog ponašanja na parketu, u 18 sezona samo jednom je izbačen iz utakmice zbog tehničke pogreške, no u pobjedi njegovih LA Lakersa u Detroitu (121:116) dogodilo se i drugi put - nakon što je Isaiahu Stewartu laktom "otvorio" lice.

Tek je počela treća četvrtina, bilo je nešto više od devet minuta do njenog kraja i kod rezultata 77:66 za domaće slobodna bacanja šutirao je Jerami Grant. U borbi za skok, James je laktom udario Stewarta i krv ispod oka odmah je počela teći.

Iako gotovo 17 godina mlađi, Stewart nije u tom trenutku osjećao nikakav respekt već se htio obračunati s LeBronom. Moralo ga je držati dvadesetak ljudi, ali svejedno se uspio othrvati njihovim pokušajima. Srećom, ne potpuno pa je daljnji obračun završio.

Foto: Reuters

- Čim se to dogodilo, rekao je "Moja greška". LeBron nije prljav igrač, svi u ligi to znaju - kazao je poslije utakmice Anthony Davis.

Ipak, snimka ne sugerira u potpunosti da se radi o slučajnosti, ali to, osim ako ne James ne prizna, teško možemo ikad saznati.

Kako god, bez najboljeg igrača Lakersi su uspjeli nadoknaditi zaostatak i pobijediti. Kod Lakersa najviše je zabio Davis (30), zatim Russell Westbrook (26), a podosta je dodao Carmelo Anthony (18) sa svojih pet trica. Kod Pistonsa je Grant zabio 36, ali prvi do njega bio je igrač s klupe Hamidou Diallo sa 17. Istaknuo se i prvi pick drafta Cade Cunningham s triple-double učinkom (13p, 12s, 10a).

James je utakmicu završio s deset poena, a Stewart s četiri.

Snimku incidenca pogledajte OVDJE.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kripto.apologet
08:38 22.11.2021.

Ovo bi i Google bolje preveo.