Loš, gori, najgori, on!

VIDEO Kupi lopte, skidaj dres, ma gasi sve! I komentator se 'gušio' od smijeha na ovaj prizor

Foto: Screenshot
VIDEO Kupi lopte, skidaj dres, ma gasi sve! I komentator se 'gušio' od smijeha na ovaj prizor
25.11.2019.
u 11:19
Nešto nam govori da mladić ne treba tako skoro očekivati ugovor s Barcelonom ili već nekim drugim nogometnim gigantom
Pogledaj originalni članak

Nogometaši niželigaškog talijanskog kluba Virtusa Latronice poraženi su u subotu na gostovanju kod Maratee sa 6:4, ali ako nas pitate kako su zabili čak četiri pogotka uz ovakvog napadača, nema nam druge nego priznati da nemamo pojma!

Eto, uza sve dužno poštovanje svim nogometašima koji su nas kroz povijest nasmijali ili zaprepastili najnevjerojatnijim promašajima, našli smo novoga osobnog favorita jer nije praznu mrežu promašio jedanput, već dvaput u samo nekoliko sekundi.

A za to stvarno moraš biti izniman antitalent. Uglavnom, prizor je bio toliko nadrealan da se i komentator utakmice počeo smijati kao lud, a ubrzo je postao golemi hit zahvaljujući moći društvenih mreža. 

Ako ništa drugo, nes(p)retni nogometaš barem je na taj način na jedan dan postao slavan, ali nešto nam govori da ipak ne treba na svojim vratima tako skoro očekivati skaute Barcelone ili nekog drugog europskog velikana.   

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZV
zvbaGE
21:13 25.11.2019.

Ajde kod trenera da te izvadi.

BL
Blender
20:56 25.11.2019.

Lopta je presla gol liniju :)