Hrabro, nema što

VIDEO Jedva da je išta sakrila: Njezin provokativni dekolte oteo je show u emisiji!

Foto: instagram.com/wanda_icardi
VIDEO Jedva da je išta sakrila: Njezin provokativni dekolte oteo je show u emisiji!
22.10.2019.
u 12:13
Atraktivna Nara počastila je fotografijama sa snimanja i obožavatelje na Instagramu
Pogledaj originalni članak

Wanda Nara poznata je po tome što se ne srami svojega tijela, a bujnim se poprsjem podičila i tijekom snimanja novog nastavka showa Tiki Taka. 

U studio je ušetala u dubokom dekolteu, a zatim je na svome profilu na Instagramu fotografijama počastila i gotovo šest milijuna obožavatelja.

O čemu je ovoga puta zborila, doznat ćemo, ali ako je jedna od tema bio njezin voljeni suprug Mauro Icardi, imala se čime pohvaliti. 

Argentinskom napadaču napokon je krenulo u PSG-u te se u petak već treću utakmicu zaredom upisao među strijelce.

Otvorilo mu se početkom mjeseca kod Galatasaraya u Ligi prvaka, potom je zabio i Angersu, a za žrtvu je naposljetku uzeo i vratara Nice.

Vjerojatno će u utorak započeti utakmicu i na gostovanju kod Bruggea, a ako je poljubac iz sljedećega videa bio namijenjen njemu, ne sumnjamo da će na travnjak izići maksimalno motiviran.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Sokol
Sokol
12:50 22.10.2019.

A nos od toliko droge se ukiselio

Avatar Sokol
Sokol
13:03 22.10.2019.

Očekujem dopis Jovane "abjus" Februarke o mogućnosti seksualnog zlostavljanja muških očiju

DD
dobar.d
12:21 22.10.2019.

Ako želi da joj budu veće postoje plastični kirurzi koji joj tu želju mogu ispuniti...tako da nema smisla stiskati ih ne bi li netko pomislio da su veće nego što jesu...jel tako?