KOMENTIRAMO UTAKMICU

VIDEO Hrvatski stručnjak: Nije ovo bilo lako gledati, ali na kraju moramo biti zadovoljni

Foto: Vecernji TV
VIDEO Hrvatski stručnjak: Nije ovo bilo lako gledati, ali na kraju moramo biti zadovoljni
28.06.2021.
u 20:56
Utakmicu u Rougemarin Parku komentirali smo s Markom Krnjćem, našim nogometnim trenerom s Uefinom A licencijom i vlasnikom tvrtke za videoanalizu utakmica.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon produžetaka je izgubila od Španjolske s 5:3 i ispala s Europskog prvenstva.

Utakmicu u Rougemarin Parku komentirali smo s Markom Krnjćem, našim nogometnim trenerom s Uefinom A licencijom i vlasnikom tvrtke za videoanalizu utakmica.

NAKON UTAKMICE

- Nije bilo lako ovo gledati kao hrvatski navijač. Prvi dio drugog poluvremena je drastično pripao Španjocima. Do 67. minute nismo došli u priliku da ugrozimo njihova vrata. Nakon toga su u igru ušle zamjene, a Budimir je tu odigrao ključnu ulogu. Tu su još Oršić i Pašalić - rekao je Krnjić.

- Imamo razloga za optimizam. Osjećamo da smo mogli više, ali treba uzeti u obzir da je došla smjena generacija. Trebamo biti zadovoljni i vjerovati da ćemo u Katru imati ekipu koja će konkurirati za visoki plasman.

- Gvardiol je odigrao odličnu utakmicu, ali Španjolci su ponavljali svoje akcije i bilo je samo pitanje kad će im to proći. Naša obrana je danas odigrala dobro, no Španjolci su nas svojim pozicioniranjem dovodili u dilemu. To su bili presudni trenuci.

- Oršić je potvrdio klasu, često se zanemaruju igrači koji nisu u ligama petice. No, on je igrač na kojeg možemo računati idućih godina.

NA POLUVREMENU

- Stisnuli su nas s brzom primopredajom lopte. Dobro se pozicioniraju i moramo pokriti puno prostora - rekao je Krnjić i dodao:

- Ova taktika je dobra jer te Španjolci stvaraju pod pritisak i ne možemo puno drugačije igrati. Očekujem da ćemo u nastavku igrati slično, ali s tvrđim gardom.

UOČI UTAKMICE

- Očekivan sastav Dalića, pretpostavili smo da će igrati Rebić umjesto Oršića. Ta je momčad pokazala puno i vjerujem da je ovo dobar izbor za Španjolce. Nedostaju nam Lovren i Perišić, ali imamo igrače koji ih mogu zamijeniti. Ante Rebić svakoj obrani može nanijeti štetu - rekao je Krnjić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

FR
freeshooter
21:20 28.06.2021.

Svi naši splašeni treneri predvođeni Dalićem, trebaju jednom zauvijek shvatiti, da Hrvatska može samo igrati napadački nogomet, kada igraš bunker, pitanje je vremena pogreške i zaulutalog gola, kada smo krenuli naprijed bili smo spektakularni i vatreni, tada možemo igrati sa svakim. Dečki hvala Vam za ovakvu utakmicu, da je bilo sreće, bilo bi i veliko slavlje, no pokazali ste nam da sa pravom od Vas i dalje možemo očekivati velike rezultate i biti ponosni!!

Avatar Matija22
Matija22
20:14 28.06.2021.

Ti si stručnjak ko dalić i rebić

MA
MarasG
20:40 28.06.2021.

Ostaje zal da som mogli bolje.Dalic je trebao vise vjerovati Orsicu,Budimiru,Pasalicu...