MEGAMILIJUNSKI MEČ

VIDEO Gledajte sučeljavanje bivšeg UFC aduta i olimpijca s bahatim YouTuberom

Foto: Screenshot Youtube
VIDEO Gledajte sučeljavanje bivšeg UFC aduta i olimpijca s bahatim YouTuberom
17.04.2021.
u 10:31
Bivši olimpijac nije skidao osmijeh s lica, te je Paulu pokušavao nešto reći, ali YouTubera to nije previše zanimalo te je zauzeo borbeni stav prema suparniku
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji MMA borac Ben Askren i YouTuber Jake Paul imali su posljednje sučeljavanje nakon vaganja uoči njihovog boksačkog meča na priredbi koju organizira Triller promocija. Obojica su prošla vagu te su izašli na sučeljavanje uz vokal legendarnog Michaela Buffera, prenosi Croring.

Bivši olimpijac nije skidao osmijeh s lica, te je Paulu pokušavao nešto reći, ali YouTubera to nije previše zanimalo te je zauzeo borbeni stav prema suparniku.

Ben je u tom trenutku pokazao Jakeu gdje mu je Brada. Askren je kasnije izjavio kako će Paul pasti u sedmoj rundi, dok je YouTuber najavio kako bivši MMA borac nakon ovog meča više neće ulaziti u ring.

Njihovo posljednje sučeljavanje pogledajte OVDJE.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.