EKSKLUZIVNE SNIMKE

VIDEO Braća Mamić žive opušteno u BiH: Evo čime se bave u slobodno vrijeme

Foto: pixsell
Foto: pixsell
22.04.2021.
u 14:04
Zoranu i Zdravku nedavno je počeo novi sudski postupak na osječkom sudu, ovoga puta za izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz Dinama.
Pogledaj originalni članak

Braća Zoran i Zdravko Mamić odnedavno su nedostupni za hrvatsko pravosuđe i odbijaju odslužiti zatvorsku kaznu tamo gdje su počinili zločine zbog kojih su pravomoćno osuđeni 15. ožujka ove godine.

Borave u Bosni i Hercegovini, konkretnije u Međugorju, te žive svoje živote potpuno normalno. Osiguran im je smještaj, imaju sav potreban životni luksuz, odnosno, zadovoljene potrebe i to se može vidjeti prema ekskluzivnim snimkama koje su nam ustupljene.

>>> Braća Mamić uživaju na slobodi:

Zajedno odlaze u teretanu, vježbaju i tako se održavaju u formi, ne dopuštaju da ih situacija izbaci iz takta. Obojica su u viđena u Dinamovoj opremi kako ulaze u skupocjeni automobil.

Ali, dok Zdravko službeno jest bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, Zoran će to biti tek ako ostane u BiH nakon 26. travnja, kad se mora pojaviti na zagrebačkom Županijskom sudu kako bi se odredio datum kada će početi služiti zatvorsku kaznu.

Teško da će se to dogoditi jer mlađi Mamić ima namjeru četiri godine i osam mjeseci zatvora odslužiti u BiH, što je službeno i zatražio, a pritom se koristi pravnom argumentacijom. Više o tome pročitajte OVDJE.

>>> Pogledajte detalje o presudi protiv braće Mamić:

Inače, braći Mamić nedavno je počeo novi sudski postupak na osječkom sudu, ovoga puta za izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz Dinama, i to u sklopu zločinačkog udruženja. Ali, nekako je jasno, u sudnici ih više nećemo vidjeti...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 76

Avatar raco
raco
14:35 22.04.2021.

Dinamo kaže da se ne smatra oštećenim, službena izjava Skupštine kluba, no unaoć tome, vodi se postupak, braću osudili, a novac se ne vraća u Dinamo nego ga uzima država, a braću u zatvor šalje. Pa ja ovo ne razumijem? Tko je tu lud?

DU
Deleted user
14:35 22.04.2021.

Od "pravde" koju dijele Krušlin,Vekić,Sessa i slični svatko normalan bi pobjegao. Braći Mamić na osječkom županijskom sudu nije omogućen pravičan sudski postupak. Postupak je bi kompromitiran, pa je time i presuda nevažeća.U normalnim zemljama bilo bi naloženo ponovljeno suđenje.A korupcija u sudstvu bila bi kudikamo veći problem od "tričavih" sto milijuna kuna koje Mamići jesu ili nisu uzeli. Na njihovu mjesto i s njihovim novcima ja bi se žalio europskim sudovima.Pozvao bi CNN i DW u goste.O Krušlinu bi se raspravljalo u europskim institucijama.Jer se naša pravosudno-politička mafijaška hobotnica jedino njih još boji.Mame i tate iz Berlina i Pariza. Zanimljivo je što je Mamić podastrao javnosti najmanje 100 sličnih ugovora koje je GNK Dinamo zaključio od 1991. na koje nije plaćena jedna kuna poreza državi Hrvatskoj a koje nitko ne spominje i ne procesuira. Ako je nešto kazneno dijelo - onda je kazneno za sve! Zdravko Mamić nije svetac,ali nije ni najgori.Za razliku od drugih nogometnih imena on je ponešto i uplatio u proračun.

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
15:53 22.04.2021.

Morali bi živjeti još opuštenije s obnzirom kakvi lakrdijaški suci su ih osudili.