MRLJA NA PROSLAVI

VIDEO Argentinci napravili skandal u velikom slavlju. Messi zbog ovoga definitivno napušta Paris?

Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS
VIDEO Argentinci napravili skandal u velikom slavlju. Messi zbog ovoga definitivno napušta Paris?
24.03.2023.
u 16:09
Aktualni svjetski prvaci pjesmom su provocirali svoje velike rivale, a najbolji igrač Gaučosa će imati velikih problema
Pogledaj originalni članak

Aktualni svjetski nogometni prvak Argentina je u prijateljskom susretu u Buenos Airesu pobijedila Panamu sa 2:0, a susret je obilježio Lionel Messi koji je stigao do brojke od 800 golova u karijeri. Gaučosi su u slavljeničkom raspoloženju tek u završnici susreta slomili Panamu, a strijelci su bili 21-godišnji Thiago Almada u 78. minuti, te Lionel Messi u 89. minuti sjajno pogodivši u rašlje iz slobodnog udarca.

Bio je to Messijev 800-ti gol u karijeri za klub i državu. Čak 672 gola je zabio u dresu Barcelone, 29 za PSG, a 99 za Argentinu. Interes za prvi nastup argentinske vrste nakon što je u Katru osvojila svjetski naslov bio je ogroman. Na stadionu Monumental natiskalo se 84.000 sretnika koji su uspjeli doći do ulaznice među više od 1.5 milijuna ljudi koji su pokušali.

Međutim, veliku mrlju na argentinsko slavlje bacio je jedan događaj koji je kasnije prerastao u pravi skandal kojeg prenose svi europski i svjetski mediji.

Navijači su euforiji zapjevali, a zatim su im se priključili reprezentativci Argentine, a među njima i Messi, s navijačkom pjesmom. Sve to snimile su kamere.

- Minuta šutnje za Brazil koji je mrtav, minuta šutnje za Francusku koja je mrtva - odjekivalo je Monumentalom.

Leo Messi bi zbog ovoga mogao imati velikih problema jer ionako nije u dobrim odnosima s navijačima PSG-a, a možda bi i ovaj potez mogao ubrzati njegov odlazak s Parka prinčeva.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
18:51 24.03.2023.

Mislim što li su tako gadno napravili kad oni se samo igraju kao djeca. Tko traži manire neka ide na bal ili klasičnu glazbu a ne na nogometni stadion.

VA
Varosanin
16:27 24.03.2023.

Ovi kulturni skakaci su zaboravili pjevati "Hrvatska je mrtva" jer ipak su nas razbili s 3-0 a s brazilcima nisu ni igrali i jedva su dobili francuze?