PODRŠKA S TRIBINA

Vida sa suprugom Ivanom i sinčićem bodrio suigrače, stigla i Modrićeva rodbina

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
Hrvatska - Slovačka
Foto: Pixsell/Reuters
Hrvatska - Slovačka
Foto: Pixsell/Reuters
Hrvatska - Slovačka
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Hrvatska slavlje
Foto: Pixsell/Reuters
Hrvatska reprezentacija
Foto: Pixsell/Reuters
Hrvatska reprezentacija
17.11.2019.
u 12:40
Među prvima je na Rujevicu stigla rodbina našeg kapetana Luke Modrića, a već sat vremena prije utakmice mjesto na zapadnoj tribini zauzeli su Joško i Venera Vlašić
Pogledaj originalni članak

Spektakl na Rujevici privukao je brojne uglednike, a svečani sastav lože predvodio je premijer Andrej Plenković koji je bio i na prethodnoj domaćoj utakmici reprezentacije kad je dočekala Mađarsku u Poljudu. Predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović smjestila se na tribini između supruga Jakova i trenera svih trenera Ćire Blaževića.

Uživo pogledati suigrače došao je kartonirani Domagoj Vida. U društvu supruge i sinčića koji je bio zvijezda proslava pobjeda u Rusiji, ušao je u sky box, a na ulazu se susreo i s legendarnim liječnikom hrvatske reprezentacije Borisom Nemecom koji se poput Mandžukića i Ćorluke povukao nakon srebra na SP-u.

Cijeli niz bivših reprezentativaca došao je vidjeti Dalićeve izabranike u dvoboju sa Slovacima , među njima i jedan od prvih Riječana u povijesti vatrenih - Elvis Brajković. Stigli su i Mario Stanić, Dario Šimić, Boris Živković, Petar Krpan, Igor Budan, Jurica Vranješ. Zvijezda na tribini bio je vaterpolski izbornik Ivica Tucak kojeg su navijačice molile za fotografiranje. Među prvima je na Rujevicu stigla rodbina našeg kapetana Luke Modrića, a već sat vremena prije utakmice mjesto na zapadnoj tribini zauzeli su Joško i Venera Vlašić. S radošću su dočekali 56. minutu kad je sin Nikola donio izjednačenje i olakšanje tribinama.

>> Pogledajte što je Zlatko Dalić rekao nakon utakmice

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IN
inox14
14:43 17.11.2019.

Došao Vida pozdravit novog vlasnika njegovog dresa Perića

Avatar majkuvam
majkuvam
13:11 17.11.2019.

Po slici bi čovjek rekao da se utakmica igrala negdje u Africi a ne u Rijeci...