Odluka o prvaku

Vettel sutra na Interlagosu kreće sa četvrte, Alonso s osme pozicije

Foto: 'EDGAR SU'
Vettel sutra na Interlagosu kreće sa četvrte, Alonso s osme pozicije
24.11.2012.
u 18:19
Lewis Hamilton dohvatio je u svojim zadnjim kvalifikacijama u bolidu McLarena pole position na Velikoj nagradi Brazila koja počinje sutra u 17 sati po srednjeeuropskom vremenu
Pogledaj originalni članak

Ni trenutačno vodeći u ukupnom poretku Sebastian Vettel, ni njegov glavni konkurent za naslov prvaka Fernando Alonso, već Lewis Hamilton! Britanac će, naime, sutra u utrci na Velikoj nagradi Brazila (start u 17 sati po srednjeeuropskom vremenu) krenuti s prve startne pozicije nakon što je u kvalifikacijama odvezao najbrže vrijeme 1:12.458. Hamilton se tako od bolida McLarena prigodno oprašta novim pole positionom, prvim te momčadi u Brazilu od 2000. godine i Mike Häkkinena.

Oni koji se bore za naslov malo su podbacili - Vettel je sa Red Bullom kvalifikacije završio na četvrtom mjestu (+0.302), a Alonso je s Ferrarijem bio još gori - osmi (+0.795). Drugu startnu poziciju dohvatio je još jedan McLaren, Button (+0.055), a treći je Webber (Red Bull, +0.123).

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
propalismoFranjoskroz
19:02 24.11.2012.

al ako je Massa ispred sigurno mu je mjenjač opet pokvaren