LIGA PRVAKA

Veszprem pobijedio u Celju; poraz hrvatske kolonije iz Kielcea

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Veszprem pobijedio u Celju; poraz hrvatske kolonije iz Kielcea
17.11.2013.
u 22:22
Rukometaši Veszprema su pobijedili na gostovanju u Celju 31:26, a kod gostiju je branio Mirko Alilović, dok je Renato Sulić zabio četiri gola. Domaćine je predvodio Ivan Slišković s osam golova.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši Veszprema su pobijedili na gostovanju u Celju 31:26, a kod gostiju je branio Mirko Alilović, dok je Renato Sulić zabio četiri gola. Domaćine je predvodio Ivan Slišković s osam golova.

Hrvatska kolonija u Kielceu izgubila je na gostovanju u Danskoj kod Koldinga 24:29. Ivan Čupić je za poraženu momčad zabio šest golova, Denis Buntić dodao je dva, Željko Musa jedan. Manuel Štrlek nije se upisao u strijelce. Za Kielce je branio Venio Losert.

PSG je kao gost pobijedio švicarski Wacker Thun sa 34:28. Za pobjedničku momčad Marko Kopljar je zabio pet golova, Jakov Gojun jedan, a Igor Vori se nije upisao u strijelce. Kod domaćina Borna Franić je zabio četiri gola.

Rukometna Liga prvaka, 5. kolo:

Skupina A

Celje – Veszprem 26:31
Motor Zaporožje – St. Peterburg 29:24
Poredak: 1. Veszprem 10, 2. RN Löwen 7, 3. Motor Zaporožje 5, 4. Celje Pivovarna Laško 4,  5. CO Zagreb 4, 6. St. Peterburg 0...

Skupina B

Kolding – Vive Targi Kielce 29:24
Dunqerque – Kiel 21:29
Poredak: 1. Vive Targi Kielce 8, 2. Kiel 8, 2. Kolding 8, 4. Wisla 4, 5. Porto 2, 6. Dunqerque 0

Skupina C

Wasker Thun – PSG 28:34
Poredak: 1. Barcelona 9, 2. Metalurg 6, 3. Vardar 6, 4. PSG 5, 5. Dinamo Minsk 4, 6. Wacker Thun 0

Skupina D

Drott – Aalborg 26.35
Poredak: 1. HSV 10, 2. Flensburg 7, 3. Aalborg 6, 4. La Rioja 4, 5. Gorenje Velenje 2, 6. DROTT

za borbu protiv terorizma

VIDEO U Zagrebu najmodernija vojna oprema. Pogledajte moćni stroj hrvatske proizvodnje

Sveučilišna bolnica koja nikad nije dovršena uz obalu Save u Novom Zagrebu, točnije naselju Blato, poslužila je kao simulacija ratnog polja, a na njemu su prijetnje brojne. Kemijske, biološke, nuklearne, radiološke i eksplozivna djelovanja opasan su sigurnosni izazov na koji je tijekom ovoga tjedna odgovorila međunarodna konferencija NCT Europe & PRO Challenge 2024 koja je u Zagrebu povezala gotovo 500 sudionika iz vojne industrije, specijalnih sigurnosnih snaga, policije i civilne zaštite.

INTERVJU KOJI JE ODJEKNUO

Analizirali smo oštar istup Pape Franje, otvorio je novi front

Papa je ponovno otvorio front prema konzervativnom krilu Katoličke crkve u SAD-u vrlo oštrim izjavama ove nedjelje u intervjuu CBS-ovoj emisiji „60 minuta“, u kojoj je američke konzervativne biskupe opisao kao one koji imaju “suicidalne stavove” jer su zatvoreni “unutar dogmatske kutije”. Pri tome misli na one poput nadbiskupa Salvatorea Cordileonea koji je zabranio Nancy Pelosi, koja je zagovarala pobačaj, primanje pričesti, što je papa u praksi odbacio

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.