Trener Torina

Ventura: Split je zaslužio sve komplimente za ono što je pokazao

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ventura: Split je zaslužio sve komplimente za ono što je pokazao
21.08.2014.
u 23:36
"Rezultat nam daje nadu pred uzvrat, ostvarili smo ono što smo priželjkivali. S obzirom na snagu protivnika, to je veliki rezultat"
Pogledaj originalni članak

Trener Torina Giampiero Ventura možda je i mogao biti zadovoljan izvedbom svoje momčadi, ali nije rezultatom.

"Po teškom, mekanom terenu nije bilo lako razviti igru. Na suhom terenu smo bolji. A tko zna, možda u Torinu padne snijeg, pa nam bude teže. Split je zaslužio sve komplimente za ono što je pokazao na terenu. Imali smo dosta prigoda, ali realizacija je bila slaba. Osjetila se razlika u fizičkoj spremi, mi nismo na nivou, a Splitu je već odigrao dosta utakmica ove sezone. Ali, uzvrat je za sedam dana u kojem će biti još bolji", kazao je Ventura, a prenosi Goal.com. 

Talijanske novinare zanimalo je zbog čega je na klupi ostao najbolji igrač Fabio Quagliarella.

"Quagliarella je bio na klupi zbog toga što nije spreman", kratko je odgovorio Ventura.

Na licu Ivana Matića nisu se vidjele emocije, ali mogao je biti ponosan na ono što je prikazala njegova momčad.

"Rezultat nam daje nadu pred uzvrat, ostvarili smo ono što smo priželjkivali. S obzirom na snagu protivnika, to je veliki rezultat. Nismo uspjeli zaustaviti Torino bez prigoda, ali imali smo i mi prigoda za gol. Imamo puno razloga za zadovoljstvo. Ova utakmica je recept za uzvrat, s tim da moramo popraviti neke detalje", rekao je Matić.

Split je u Europi bez primljenog gola već četiri utakmice, posljednji gol primljen je u Parku mladeži u prvoj utakmici protiv Hapoela.

"Dobro reagiramo u obrambenim situacijama, želimo se popraviti u napadu. Više očekujem od Belle, neka bude goropadniji. Želimo biti hrabri, opasni prema naprijed", kazao je Matić.

Ove sezone europska priča traje već sedam utakmica u kojima Split ne zna za poraz. Matić sve to skromno prima, nema kod njega ni traga nekoj bahatosti.

"Nemam se razloga isticati, svi smo zaslužni, igračima idu posebne zasluge. A Vuković je potvrdio kvalitetu, vidjeli ste kako je odradio posao", zaključio je Matić.

>>Split nije pokleknuo, Torino otišao praznih ruku iz Dugopolja!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
08:28 22.08.2014.

Bravo svaka čast, još jedan Hrvatski klub sve bolji i bolji.

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
08:10 22.08.2014.

Ovome bi Joe uvijek bil u prvom timu ......