Krivo skrenuli

Velška obitelj krenula na Euro, a onda je dočekalo iznenađenje

Foto: Reuters/PIXSELL
Wales
Foto: Reuters/PIXSELL
Wales
Foto: Reuters/PIXSELL
Wales
Foto: Reuters/PIXSELL
Wales
Foto: Reuters/PIXSELL
Wales
01.07.2016.
u 16:10
Velška obitelj krenula je na utakmicu Wales – Belgija, došla je do Lillea, ali onog u Belgiji, gradića blizu Antwerpena
Pogledaj originalni članak

Jedna velška obitelj krenula je u Francusku na četvrtfinalnu utakmicu Eura Wales – Belgija koja se u petak igra u Lilleu, ali je završila u istoimenom gradiću gotovo 200-tinjak kilometara dalje.

Naime, Ian i Helen Williams ostali su iznenađeni kada su stigli u gradić u kojem nije bilo nikakvih znakova da tu igra Wales, a belgijske zastave bile su izvješene gotovo na svakom koraku.

Velška obitelj došla je do Lillea, ali onog u Belgiji, gradića blizu Antwerpena.

– Nismo mogli vjerovati! Nikad ne bismo pomislili da ćemo završiti na pogrešnom mjestu. Bilo je smiješno i sigurno ćemo se godinama sjećati ove pustolovine i smijati se tome – rekla je Helena.

Obitelj iz Pontardulaisa (Swansea) zrakoplovom je doletjela u Bruxelles gdje je unajmila automobil i odvezla se u krivom smjeru.

– Dok smo se vozili, nije mi se učinilo da smo prešli belgijsko-francusku granicu. A kada smo došli do cilja, uvidjeli smo pogrešku – dodala je Helena.  

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

FO
ForeignLegion1987
18:30 01.07.2016.

Nemogu vjerovati da kod nas ima toliko bezveznjakovica od novinara....kakav je ovo clanak...dragi boze pomozi nam i rijesi nas...ovih desetoro razredni novinara

AO
admini_obrišite_si_mami
17:44 01.07.2016.

Ovaj "članak" ima čak i autora! Autora!!?

NI
Nik123
19:01 01.07.2016.

Na ovakav clanak sramio bi se potpisati 10-godisnjak