SVAKA ČAST

Veliko srce Zlatka Dalića: Izbornik kupio automobil za pomoć Palčićima

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Veliko srce Zlatka Dalića: Izbornik kupio automobil za pomoć Palčićima
25.03.2023.
u 20:42
Kormilar hrvatske nogometne reprezentacije napravio je vrlo lijep potez i pomogao najmlađima
Pogledaj originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić napravio je velikodušnu humanitarnu gestu i pomogao najmlađima. Dalić je kupio onu legendarnu 'jedinicu', Golfa u 'kockicama', koji je proteklih godina pratio vatrene gdje god bi igrali. Isti je to automobil koji je privukao pažnju na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine  kada su se baš svi tadašnji reprezentativci na njega potpisali.

Hrvatski izbornik odlučio je nadopuniti svoj vozni park, ali prije svega imao je jedan važniji cilj, a to je pomoći u humanitarnoj akciji 'Vratimo Palčiće u Petrovu'.

Splićanin Zoran Anić još je 2020. godine, kada je akcija krenula, stavio automobil na prodaju putem aukcije. Akcija se odužila i konačno je završila krajem 2022. godine kada je ključ u ruke dobio Zlatko Dalić. Platio ga je 37.000 kuna, to jest 4.913 eura, a automobil datira iz davne 1983. godine što znači da je riječ o pravom oldtimeru.

Bivši vlasnik Anić s legendarnom 'jedinicom' Vatrene je počeo pratiti još 2008. godine diljem Europe gdje god da su igrali.

Foto: Facebook

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.