Povratak u 52. godini

Veliki Rus Slava Fetisov ponovno na ledu

Veliki Rus Slava Fetisov ponovno na ledu
10.12.2009.
u 17:09
Slava Fetisov (51), proslavljeni bivši ruski hokejaš iz slavnog naraštaja osamdesetih godina, koji je žario i palio svjetskim hokejem, vraća se na led kao igrač.
Pogledaj originalni članak

Trener CSKA Nemčinov najavio je da će Fetisov igrati u prvenstvenoj utakmici protiv SKA iz Sankt Peterburga. Ostalo je nejasno hoće li Fetisov igrati za CSKA do kraja ove sezone. Zaigra li, bit će to prvi put nakon deset godina otkako je okačio klizaljke o klin.

Punim imenom Vjačeslav Aleksandrovič Fetisov legenda je ruskog hokeja, s reprezentacijom nekadašnjeg SSSR-a osvojio je zlatne medalje na olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. i Calgaryju 1988. te srebro na OI u Lake Placidu kad su Zbornaju u finalu zaustavili Amerikanci. Sedam puta osvajao je naslov svjetskog prvaka. Zajedno s Igorom Larionovom bio je prvi ruski hokejaš koji je prebjegao u NHL ligu, zbog čega je imao i problema. Kasnije je tamo osvojio dva Stanley cupa s Detroitom (1997. i 1998.).

Fetisov je kasnije bio izbornik ruske reprezentacije, ali i ministar sporta u Rusiji od 2002. do 2008.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.