NA LJETO

Velika gužva u svlačionici Dinama, trener Krznar morat će rezati kadar

Velika gužva u svlačionici Dinama, trener Krznar morat će rezati kadar
15.05.2021.
u 13:00
Atiemwen će teško zaigrati još ove sezone iako nije riječ o posebno teškoj ozljedi, ali u svakom slučaju prošao je lošije od Gvardiola. Mladi reprezentativac brzo bi se mogao vratiti na travnjak, natečeni gležanj sanira se.
Pogledaj originalni članak

Utakmica s Varaždinom nije bila samo rezultatski neuspješna za Dinama, jer 2:2 s Varaždinom sigurno nije uspjeh, već je donijela dvije ozljede plavih igrača. Već u prvom poluvremenu je iz igre morao Joško Gvardiol kojem je snažno napucana lopta okrenula gležanj i morali su ga odvesti s travnjaka, liječnička služba odmah je pokazala da je potrebna zamjena. U drugom dijelu opet je autić koji odvozi ozlijeđene igrače morao u funkciju, ozlijedio se i Atiemwen i u suzama je odvezen u svlačionicu.

Atiemwen će teško zaigrati još ove sezone iako nije riječ o posebno teškoj ozljedi, ali u svakom slučaju prošao je lošije od Gvardiola. Mladi reprezentativac brzo bi se mogao vratiti na travnjak, natečeni gležanj sanira se, a najveći optimisti drže da bi mogao zaigrati već u srijedu u finalu kupa protiv Istre u Velikoj Gorici. No, najvažnije je – bit će spreman za nastavak Europskog prvenstva U21 reprezentacije koja igra protiv Španjolske, a očekuje se da bi mogao biti i među putnicima na Europsko prvenstvo A reprezentacije, da bi se mogao naći na Dalićevu popisu.

Krznar na njega nakon toga više neće moći računati, Joško seli u Leipzig. Na početku priprema neće moći računati ni na naše reprezentativce koji će na Euro (Livaković, Petković, Oršić, Majer, Ivanušec, ovisno koga pozove Dalić), neće imati Ademija i Ristovskog koji će biti s Makedonijom na Euru. No, imat će s kime raditi jer mnogo je igrača po našim i stranim klubovima na posudbama i svi se oni vraćaju na početak priprema.

Kad se priključe reprezentativci, imat će blizu 40 igrača i jasno je da će morati rješavati kadrovsku križaljku, vagati koga ostaviti u Maksimiru, a koga poslati na novu posudbu ili ga otpisati. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RE
RedTree
02:52 16.05.2021.

U prvoj ligi niti jedan klub ne bi smio posuditi više od dva igrača po klubu.