KARLOVAC - SLAVEN BELUPO

Važnu ulogu u susretu igrat će i loše stanje karlovačkog travnjaka

Foto: 'kristina stedul fabac'
Važnu ulogu u susretu igrat će i loše stanje karlovačkog travnjaka
13.03.2010.
u 09:58
Za razliku od prve dvije utakmice momčad će, najavljuje Pamić, zaigrati u ponešto promijenjenom sustavu 4-2-3-1.
Pogledaj originalni članak

Četiri boda u dvije utakmice, odnosno 10 bodova u četiri susreta proljetnog dijela, učinak su za divljenje. Ipak, navijači Karlovca još ne mogu prežaliti sumnjivi jedanaesterac u posljednjoj minuti utakmice u Zadru, zbog kojeg su "nebesko plavi" ostali bez dva važna boda.

Ipak, odlične igre utjecale su na sjajno nogometno raspoloženje u gradu, a tome je pridonijela i odluka uprave NK Karlovca da bitno smanji cijene ulaznica. Na južnu tribinu danas će gledatelji moći za samo 10 kuna, na zapadnu za 30 i na istočnu za 40 kuna.

Nažalost, vremenski uvjeti nisu išli na ruku domaćinu, pa se opet očekuje vrlo loš travnjak. Protiv Osijeka to je išlo na ruku Karlovčanima, hoćemo li danas gledati reprizu?

– Znamo kako se trebamo postaviti protiv Slavena Belupa. Istina, više bismo voljeli da je teren bolji, ali to su stvari o kojima ne treba previše razmišljati, jer ne možemo na njih utjecati. Zato mogu reći da očekujem odličnu igru svoje ekipe i nova tri boda. Mogu najaviti i rezultat. Pobijedit ćemo 1:0 – uvjeren je Igor Pamić, trener karlovačkog prvoligaša, koji i nakon 19 odigranih kola s pravom nosi epitet hita sezone.

Za utakmicu je upitan jedino Lajtman, odnosno gotovo je sigurno da ga zbog ozljede neće biti niti na klupi. Svi ostali igrači su spremni i željni novog uspjeha.

Pedesetak pripadnika Hrvatske vojske jučer je čistilo snijeg s travnjaka na Stadionu Branka Čavlovića Čavleka u Karlovcu. Iako u tome ne vidi ništa sporno, tehnički direktor NK Karlovca Dražen Mejašić zabranio nam je snimanje.

Pravdao se ukazom s vrha, no ne od predsjednika kluba Zorana Sabljarića, nego s "više razine". Tajnik NK Karlovca Neven Šprajcer kaže da je vojska čistila stadione i u drugim hrvatskim gradovima. Zahvaljuje HV-u, vatrogascima, zaštitarima Comoda, navijačima i ljubiteljima kluba koji su pridonijeli stvaranju uvjeta za odigravanje subotnje prvenstvene utakmice Karlovca i Slavena Belupa. U prilog im je išlo i zatopljenje. Najvjerniji Gademzi sakupili su se u 15 sati radi čišćenja južne tribine. (mb/vlm), (dl/vlm)

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.