MILJENIK MNOGIH

Vatreni će sutra na Maksimiru trenirati s novim prvakom Europe

Vatreni će sutra na Maksimiru trenirati s novim prvakom Europe
03.06.2021.
u 22:20
U dosadašnjih sedam ogleda s Belgijom imamo tri pobjede, dva remija i dva poraza. U Bruxellesu smo slavili jednom, 2010. godine, sa 1:0 pogotkom Nike Kranjčara
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativci okupljaju se sutra u 12.30 sati u Zagrebu, a od 18 sati odradit će trening u Maksimiru. Reprezentaciji će se priključiti europski prvak Mateo Kovačić, te trojica iz mlade vrste, Joško Gvardiol, Domagoj Bradarić i Luka Ivanušec.

Momčad u subotu u 11 sati leti u Bruxelles, na posljednji test uoči Eura – susret s Belgijom. U toj utakmici izbornik Dalić poštedjet će još uvijek nedovoljno spremnoga Dejana Lovrena, a u vatru ide najjača postava Hrvatske.

U dosadašnjih sedam ogleda s Belgijom imamo tri pobjede, dva remija i dva poraza. U Bruxellesu smo slavili jednom, 2010. godine, sa 1:0 pogotkom Nike Kranjčara. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drago.miota
07:53 04.06.2021.

zna li Dalič uopče ko je u prvoj postavi?opet,pašalići,melnjaci,i slično,nema on pojma fasovat čemo i tu po običaju!!!!