REAL MADRID

Van Nistelrooij mora na operaciju koljena

07.11.2008.
u 14:56
Pogledaj originalni članak

Napadač španjolskog nogometnog prvaka Reala iz Madrida Ruud Van Nistelrooij (32) mogao bi na duže vrijeme izbivati s travnjaka, a možda će se morati podvrgnuti i operaciji desnog koljena, objavio je španjolski sportski dnevnik AS.

Van Nistelrooij se potužio na bol u koljenu odmah nakon dvoboja 4. kola skupine H Lige prvaka protiv Juventusa (0-2) u srijedu, a nakon pretraga provedenih u petak ujutro Realovi liječnici smatraju kako bi mogla biti potrebna nova operacija.

Van Nistelrooij je već jednom operirao desno koljeno, 2000. godine kod dr. Steadmana u SAD-u, pa je Realov liječnički tim odlučio konzultirati poznatog američkog stručnjaka prije konačne odluke.

Nizozemski napadač je ove sezone već propustio nekoliko utakmica zbog bolova u koljenu.

Osim Van Nistelrooija, Realov trener Bern Schuster za subotnji prvenstveni dvoboj protiv Malage zbog ozljeda ne može računati niti na Arjena Robbena, Miguela Torresa, Pepea, Sergia Ramosa i Rubena de la Reda.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr