Nije iznenađen

Van Gaal: Di Mariji treba godinu dana za prilagodbu

Foto: Reuters/PIXSELL
Van Gaal: Di Mariji treba godinu dana za prilagodbu
03.03.2015.
u 20:03
- Prva sezona uvijek je teška za sve nove igrače. To možete vidjeti i kod naših pojačanja; Shawa, Blinda, Falcaa Herrere i Di Marije. Za mene to nije iznenađenje
Pogledaj originalni članak

Nakon što su počele priče da Angel di Maria nije opravdao uloženi novac, trener Manchester Uniteda Louis van Gaal stao je u njegovu obranu. no, nije branio samo njega, već i druga pojačanja.

- Prva sezona uvijek je teška za sve nove igrače. To možete vidjeti i kod naših pojačanja; Shawa, Blinda, Falcaa Herrere i Di Marije. Za mene to nije iznenađenje, više me iznenadi kada se netko brzo prilagodi, rekao je Van Gaal i dodao:

- Isto iskustvo imao sam kada sam trenirao klubove u Nizozemskoj, Španjolskoj i Njemačkoj. Moramo im dati vremena, ne samo Di Mariji, već i drugima. Moramo pričekati i vidjeti kako će se razvijati, a ja mislim da novim igračima treba godinu dana prilagodbe, zaključio je Nizozemac.

>>Barcin direktor: Angel Di Maria je bio preružan za Real

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.