Ne vjeruje u Bavarce

Van der Vaart: Bayern protiv Barcelone nema nikakve šanse!

Foto: Reuters/Pixsell
Van der Vaart: Bayern protiv Barcelone nema nikakve šanse!
19.04.2013.
u 11:00
- Oni nemaju Lionela Messija, a upravo je on igrač koji čini veliku razliku između ta dva kluba
Pogledaj originalni članak

Nizozemski reprezentativac Rafael van der Vaart smatra da Bayern nema šanse protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka. Uvjeren je da će španjolski klub s lakoćom proći u finale.

- Bayern u toj utakmici nema što tražiti. Imat će posjed lopte svega 30 posto jer Barcelona je ta koja uvijek ima inicijativu. Njezin sistem igre je zaista impresivan, melju protivnika - rekao je Nizozemac.

Zanimljivo, Van der Vaart trenutačno igra za HSV, a upravo je njegova momčad nedavno izgubila od Bayerna 9:2. No ni to ga nije uvjerilo da je bavarska momčad sposobna izbaciti Barcu.

- Bundesliga je u posljednje vrijeme znatno napredovala, vjerojatno je postala i najzanimljivije natjecanje u Europi. No to ne znači da Bayern može proći Barcelonu. Oni nemaju Lionela Messija, a upravo je on igrač koji čini veliku razliku između ta dva kluba.

>>Rummenigge: Mandžin izostanak protiv Barce za nas je bolan

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.