Motociklizam

Valentino Rossi pobjednik je Velike nagrade Španjolske

Foto: Reuters/PIXSELL
Valentino Rossi pobjednik je Velike nagrade Španjolske
24.04.2016.
u 15:37
U klasi moto2 slavio je Britanac Sam Lowes (Kalex), vodeći i u ukupnom poretku, koji je bio brži od Nijemca Jonasa Folgera i Španjolca Alexa Rinsa.
Pogledaj originalni članak

Talijanski motociklist Valentino Rossi (Yamaha) pobjednik je Velike nagrade Španjolske u najjačoj klasi motoGP.

Rossi (37) je na stazi Jerez ubiljžio prvu ovosezonsku pobjedu i to ispred čak trojice Španjolaca. Drugi je bio Jorge Lorenzo, treći Marc Marquez, a četvrti Dani Pedrosa.

U klasi moto2 slavio je Britanac Sam Lowes (Kalex), vodeći i u ukupnom poretku, koji je bio brži od Nijemca Jonasa Folgera  i Španjolca Alexa Rinsa. U najslabijoj klasi također je pobijedio vodeći u poretku Južnoafrikanac Brad Binder (KTM) ispred Talijana Nicole Bulega (KTM) i Francesca Bagnaioa (Mahindra).

Sljedeća utrka je 8. svibnja u Le Mansu. 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RI
rikavac
18:44 24.04.2016.

Doctor je Doctor. Respekt majstore.

MT
mladen.turcic
22:10 24.04.2016.

Vale👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑

KS
krao_sam
17:31 24.04.2016.

Inzinjeri Honde iDucatija su opako zakazali,motori nisu bili konkurentni cijeli vikend.