Jedan vezni manje

Vaha je otpisao Calella jer nije želio u igru u Gabeli

Foto: 'Zeljko Hladika/PIXSELL'
Vaha je otpisao Calella jer nije želio u igru u Gabeli
26.01.2011.
u 08:38
Adrian Calello ipak je prvi od veznih igrača koji će izletjeti iz svlačionice prve momčadi Dinama
Pogledaj originalni članak

Naime, prema izvorima bliskima klubu, Halilhodžić se na Argentinca naljutio jer nije želio ući u igru u finalnoj utakmici na turniru u Gabeli. Calello, koji je dosad bio ljubimac Zdravka Mamića, ipak će u petak na pripreme u Tursku s ostatkom momčadi, ali plavi traže klub u koji bi otišao na posudbu. Tako ipak neće izletjeti Arijan Ademi, za kojeg se nagađalo da bi mogao u Lokomotivu kako bi što više igrao.

Iako Cufre i Sammir još ne rade isto što i ostatak momčadi, u klubu uvjeravaju da će s njima sve biti u redu i da svi igrači putuju u Tursku (u petak u podne) na drugi dio priprema.

Pojavila se i sumnja u Sammirovu ozljedu, iako za to baš i nema opravdanih razloga. Navodno ga 'zateže' jer bi želio otići, osigurati si egzistenciju. No, plavi su letvicu postavili visoko, cijena je 12 milijuna eura.

A zasad je stigla samo jedna konkretna ponuda, iz Rusije za 6,5 milijuna eura. No, u priče o simulacijama sumnjamo, Halilhodžić je već rekao da bi takve ucjene igrača odvele u juniorsku momčad, a ne u transfer.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

VI
ViP1612
15:41 26.01.2011.

Ista stvar je bila sa ćorlukom i eduardom ak se nevaram.... i oni su bili kao ozljeđeni pa odletli za englesku....sammire sretan put!!!

Avatar Castro
Castro
15:45 26.01.2011.

Nek mu je sretan put. Ako ga mogu dobro \" unovciti \" i pronaci adekvatnu zamjenu, zasto ne. Vise mi je bitno da Cufre ostane, on mi je otraga jako bitan i siguran. Kreativnog veznog je ipak lakse naci. Bas me zanima sto ce biti, ostalo je jos pet dana ako se ne varam.

LU
lukavg
18:46 26.01.2011.

Kakav je Mamić biznismen. Poslovni genije. Sammira će prodati za nekih 7-8 milijuna minimalno, a Kranjčara će Tottenham prodati za 5 milijuna funti. Svaka mu čast na tome, unatoč svim ekscesima.