Gradski derbi

Lokosi i Dinamo podijelili bodove, prvake spasila vratnica u nadoknadi!

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Lokomotiva - Dinamo
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Lokomotiva - Dinamo
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Lokomotiva - Dinamo
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Lokomotiva - Dinamo
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Lokomotiva - Dinamo
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Lokomotiva - Dinamo
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Lokomotiva - Dinamo
02.03.2019.
u 19:22
Dinamo je poveo zahvaljujući pogotku Olma, međutim Lokomotiva je zasluženo do kraja izborila bod.
Pogledaj originalni članak

Lokomotiva i Dinamo podijelili su bodove u utakmici 23. kola Prve HNL. Završilo je 1:1 (0:0) u Kranjčevićevoj, pravedno, premda je u sudačkoj nadoknadi vratnica spasila Dinamo nakon pokušaja Lorena Maružina.

Iako je završila bez pogodaka, prva dionica bila je daleko od dosadne. Prvu veliku prigodu nije uspio iskoristiti Komnen Andrić, čiji je pokušaj glavom odsjeo na gredi.

Samo dvije minute kasnije se u šesnaestercu u odličnoj situaciji našao Kristijan Jakić, ali je njegov pokušaj zaustavio danas sjajni vratar Dinama Dominik Livaković. 

Nadmudrivale su se momčadi i u nastavku, a prvi pogodak je pao u 72. minuti. Zabio ga je Dani Olmo, i to nakon krasne akcije prvaka Hrvatske. 

U akciji su sudjelovali Majer i Kadzior, odnosno Stojanović, koji se upisao kao asistent. Uposlio je Olma s desne strane, a mladome Španjolcu nije bilo teško pogoditi s otprilike desetak metara.

Lokomotiva je odgovorila samo sedam minuta kasnije, a akcija nije bila ništa manje lijepa od Dinamove. Đurasek je iz sredine poslao loptu na lijevo krilo do Kadziora, a Čeh potom precizno pronalazi strijelca Uzunija. 

Do kraja je najbolju prigodu imala Lokomotiva, no spomenuti udarac Maružina ipak nije Lokosima donio iznenađenje i sva tri željena boda. 

Utakmicu je na stadionu Zagreba pred 1.500 gledatelja vodio Damir Batinić.

Redoslijed:

Dinamo 58, Rijeka 44, Osijek 40 (utakmica manje), Lokomotiva 37, Gorica 35, Hajduk 31...

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

IL
ilijan
18:23 02.03.2019.

Ajmo Dinamoooo 💙

Avatar toxic alien
toxic alien
19:25 02.03.2019.

Dobro hajde, barem su kmecavci zadovoljni. Ili mozda i nisu?! Oni bi bili zadovoljni samo kad bi netko bombardirao Maksimir i sravnio ga sa zemljom, skupa sa igracima i upravom...

MA
Marsijanac
18:19 02.03.2019.

Dinamo djeluje nekako ne povezano bezidejno.