SNIJEG I ZIMA

Utakmica Belupa i Hajduka odgođena za idući tjedan!

Foto: Snimio čitatelj
Utakmica Belupa i Hajduka odgođena za idući tjedan!
02.04.2013.
u 20:55
Prva utakmica polufinala Kupa između Slaven Belupa i Hajduka je odgođena zbog loših vremenskih uvjeta. Igrat će se iduću srijedu.
Pogledaj originalni članak

Odgođena je utakmica polufinala Kupa između Slaven Belupa i Hajduka! Zbog loših vremenskih uvjeta susret će se umjesto sutra odigrati sljedeću srijedu.

>>> Hajdukovci doživjeli šok u Koprivnici

Travnjak u Koprivnici prekriven je pun vode i pao je snijeg pa je odlučeno da se utakmica odgađa za tjedan dana.

Direktor Slavena Zvonimir Šimunović o odgodi utakmice kazao je:

– Jednostavno nema uvjeta da se igra ozbiljan nogomet, teren bi bio gori nego na domaćoj utakmici s Osijekom u prvenstvu. Nema smisla da Hajdukovi navijači dolaze u zadnji čas, posebno ako se ne bi znalo hoće li se igrati. Utakmica polufinala kupa zaslužuje bolje uvjete, zato smo se svi zajedno složili da se odgodi za sedam dana.

Hajdukovci su danas stigli u Koprivnicu, no vraćaju se kući. Večeras će prespavati u Zagrebu i u srijedu se vratiti u Split.

U drugom polufinalu sastaju se Cibalia i Lokomotiva.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.