Mislio da je žensko

Urnebesno! Rodman poslao poruku nogometašu: 'Dušo, nastavi raditi ono što radiš'

Foto: PA/Pixsell
Urnebesno! Rodman poslao poruku nogometašu: 'Dušo, nastavi raditi ono što radiš'
04.06.2020.
u 13:06
Andrea Petagna želio je od Rodmana dobiti nešto za uspomenu, pa je ovaj pronašao malo vremena i ispunio mu želju.
Pogledaj originalni članak

Bivši NBA košarkaša Dennis Rodman često zna skrenuti pažnju javnosti, a tu i tamo potkrade mu se koji gaf. Upravo to mu se dogodilo nedavno kada je poslao poruku napadaču talijanskog SPAL-a.

Naime, Andrea Petagna želio je od Rodmana dobiti nešto za uspomenu, pa je ovaj pronašao malo vremena i ispunio mu želju.

No kontroverzni bivši košarkaš je mislio da je Andrea žensko:

- Andrea. Zar ovo nije nevjerojatno? Dennis Rodman te zove, Andrea. Buldožer. Što to znači? To znači da puno zabijaš. Imam nešto za tebe. Imam kćerku koja se zove Trinity. Trenutno je najbolja nogometašica na svijetu. Možeš je naći na internetu. Možda ćeš mi jednog dana reći: Znaš što, bio si u pravu, dobra je baš kao ja. Buldožer je, ali je i Rodman. Dušo, tvoji prijatelji te stvarno vole. Poštovanje i nastavi raditi ono što radiš - kazao je Dennis Rodman.

>> VIDEO Toni Kukoč za Večernji list otkrio zašto ga je Jordan isprovocirao

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.