Liga 16 Laljak i Dolički uzvraćaju Štimcu

Upropastio je sve što je dotaknuo

Foto: 'Antonio Bronic/Vecernji list'
Upropastio je sve što je dotaknuo
09.12.2009.
u 08:12
Kao prvi čovjek Udruge prvoligaša, napravio je puno štete i sad se to vidi, kaže Laljak.
Pogledaj originalni članak

Brani li Igor Štimac svojim tezama neobranjivo kada je riječ o ligi sa 16 klubova. Jer, podaci o padu gledanosti su egzaktni, a i teza da je to sjajna liga za razvoj mladih igrača problematična je. Naime, pa Istra je najstarija momčad Prve HNL, tu su i Sesvete, Međimurje, sve uglavnom bivši drugoligaši ili klubovi koji ne bi bili prvoligaši da liga broji 12 klubova. Igor Štimac okomio se na Lokomotivu nazivajući taj klub kvaziprojektom.

– Već nas je prozivao da namještamo utakmice, a zbog takvih stvari bi ga netko iz mjerodavnih institucija i tijela mogao nešto i pitati. Sada govori da smo kvaziprojekt, a mi smo već sad afirmirali toliko dobrih, mladih igrača. Pa to je osoba koja stalno napada, optužuje, i to bez argumenata. I onda možete misliti koliko tu osobu mi u Lokomotivi ozbiljno shvaćamo – rekao je Tim Dolički, predsjednik lokosa.

Štimac je napao i Branka Laljka i Inter.

– Igor Štimac sigurno nije moralni autoritet da govori takve stvari, pa je stoga snaga njegova napada preslaba. I to zbog toga što je Štimac imao kladionicu koja je propala. Nadalje, Štimac je prevario svoje prijatelje. Otjerali su ga iz njegova Hajduka, u koji se ni slučajno ne može vratiti, a kada je bio na funkciji u klubu, prodavao je igrače za svoju korist. Sklopio je toliko štetnih ugovora na funkciji prvog čovjeka Udruge prvoligaša. A vidi se kako radi i u Kranjčevićevoj – uzvratio je Štimcu udarac prvi čovjek zaprešićkog Intera Branko Laljak.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RI
riječanka
10:58 10.12.2009.

ha,ha,ha uzeo je krivi magični štapić.....

PE
pessimus
10:19 10.12.2009.

javili se pravi laljak i dolički. još samo fale mamić i vrbanović.

DE
Deprimirani
10:06 10.12.2009.

g. Štimac ima jedan teški problem: misli da se mafijaškim metodama može u sportu dugo egzistirati!