NOVI SCHOLES

United nudi 30 milijuna eura za Modrića?

Foto: Reuters/Pixsell
United nudi 30 milijuna eura za Modrića?
27.05.2013.
u 13:07
Novi trener Uniteda David Moyes našeg veznjaka vidi kao zamjenu za Paula Scholesa koji se umirovio.
Pogledaj originalni članak

Manchester United ovo će ljeto pokušati dovesti Luku Modrića. Engleski mediji pišu da je novi trener David Moyes impresioniran hrvatskim veznjakom i da ga želi u momčadi.

United je spreman Realu platiti oko 30 milijuna eura. Engleski prvak još je prošlog ljeta pokušavao dovesti Modrića, ali ga je Tottenham prodao Madriđanima. Moyes našeg veznjaka vidi kao zamjenu za Paula Scholesa koji se umirovio.

Ključno je kakav će stav prema eventualnom transferu zauzeti Carlo Ancelotti koji bi uskoro trebao preuzeti Real. Ancelotti je izjavljivao da je Modrić jedan od najboljih veznjaka na svijetu pa ćemo vidjeti hoće li se Talijan ponašati u skladu s tim.

>> Modrić među boljim igračima Reala u remiju sa Sociedadom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.