GIANLUCA DI MARZIO:

'United je stupio u kontakt s Mourinhom, a on razmišlja o toj mogućnosti'

Foto: PA/Pixsell
'United je stupio u kontakt s Mourinhom, a on razmišlja o toj mogućnosti'
22.04.2014.
u 13:02
– Stupili su u kontakt s Mourinhom, a on još uvijek razmišlja o toj mogućnosti – navodi talijanski novinar Gianluca Di Marzio
Pogledaj originalni članak

Manchester United u utorak ujutro zahvalio se Davidu Moyesu na suradnji, a na klupi će do kraja sezone sjediti Ryan Giggs.

Iako postoji mogućnost da legendarni Velšanin na klupi ostane i sljedeće sezone, već se počelo spekulirati s imenima trenera koji bi sljedeće sezone mogli voditi klub s Old Trafforda.

Trener dortmundske Borussije Jürgen Klopp demantirao je kako bi na kraju sezone mogao na klupu ''crvenih vragova'', a zanimljivu informaciju dao je talijanski novinar Gianluca Di Marzio koji tvrdi da su čelnici Uniteda već stupili u kontakt s trenerom Chelseaja Joseom Mourinhom.

– Stupili su u kontakt s Mourinhom, a on još uvijek razmišlja o toj mogućnosti – navodi Di Marzio te dodaje kako je uz Mourinha kandidat za klupu i trener Reala Carlo Ancelotti.

The Sun piše kako se Unitedu ponudio trenutačni nizozemski izbornik Louis van Gaal, koji će klupu ''oranja'' napustiti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Uz njih su kandidati za klupu Uniteda na kraju sezonu Diego Simeone i Laurent Blanc.

>> Manchester United do kraja sezone vodit će Ryan Giggs!
>> Službeno: David Moyes više nije trener Manchester Uniteda

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:40 22.04.2014.

Po mom misljenju najjaci kandidat je Mark Hughes.