Promo

Umag će ovog ljeta ugostiti Juventusov međunarodni kamp

Foto: PR foto
Umag će ovog ljeta ugostiti Juventusov međunarodni kamp
Autor
PR Članak
13.03.2013.
u 15:04
Nogometni kamp jednog od najvećih europskih klubova, torinskog Juventusa, stiže ovoga ljeta u Hrvatsku. Domaćin Juventus International Camp Croatia krajem lipnja i početkom srpnja bit će Umag.
Pogledaj originalni članak

Juventus International Camp Croatia predstavili su Marco Isnardi, Juventus Soccer Schools Manager, Davide Fornaca, koordinator trenera kampova, Bernard Musulin, voditelj destinacijskih projekata Istraturista; Lidija Poštić, marketing manager Meliá Hotels International i Robert Kovač, promotor umaškog kampa.

- Iznimno sam ponosan na ovaj novi projekt koji je, kao i mnogi drugi projekti, nastao iz Juventusovog projekta međunarodnih nogometnih škola Juventus Soccer
Schools International. Od 2009. projekt Juventus Soccer Schools International raste eksponencijalno, pružajući Juventusovu kvalitetu i vrijednosti velikom broju djece. Uvjeren sam kako će i ovaj projekt biti uspješan -  ističe Marco Isnardi, Juventus Soccer Schools Manager.

Prvi Juventus International Camp Croatia, namijenjen dječacima od 8 do 16 godina, održat će se od 30. lipnja do 6. srpnja, a drugi kamp, koji je otvoren i za djevojčice iste dobi, od 7. do 13. srpnja 2013.

Bernard Musulin, voditelj destinacijskih projekata Istraturista naglasio je kako je dovođenje Juventus International Camp Croatia jedan od značajnijih projekata kojim se Umag razvija kao destinacija vrhunskog sporta, u kojoj nogomet zauzima vrlo važno mjesto.

- Istraturist se odlučio za ulaganje u sportsku infrastrukturu u svrhu razvoja turističke ponude, posebice u pred i post sezoni. O ulaganjima svjedoči i nedavno otvoreno novo nogometno igralište u Umagu, kojega će koristiti i mladi nogometaši koji će pohađati Juventus International Camp Croatia -  izjavio je Bernard Musulin.

Davide Fornaca obrazložio je kako će po Juventus Soccer Schools licenci, tečajeve nogometa u Umagu voditi ekipa iznimno kvalificiranih trenera, koji su obučeni isključivo za tu svrhu na Juventusovoj akademiji.

- Juventus Soccer Schools treninzi razrađuju se na temelju programa razvijenog u skladu s dobi, razinom i vještinama koje su mladi nogometaši ili nogometašice već razvili. Cilj je svakome osigurati mogućnost da unaprijedi vlastite tehničke i taktičke sposobnosti prema Juventusovoj metodi - naglašava Fornaca.

Svaki trening vodi jedan od Juventus Soccer Schools trenera, uz još jednoga trenera na svakih 12 upisanih sportaša. Svi tehničko-sportski programi pažljivo su isplanirani u istraživačkom centru Juventus Soccer Schools u suradnji s Visokom školom za tjelesni odgoj pri Sveučilištu u Torinu.

Promotor Juventus International Camp Croatia je bivši reprezentativac Robert Kovač, koji je sam dvije sezone igrao za najtrofejniji talijanski klub.

- Važnost kvalitetnog treninga presudna je za mlade sportaše, ne zbog njihove buduće karijere, već zbog pravilnog razvoja i stjecanja vrijednih znanja. Juventus Soccer Schools, u što sam se uvjerio iz prve ruke, jedna je od najkvalitetnijih u svijetu i iznimno je razvijena upravo u programima za mlađe uzraste. Svakako savjetujem svima koji žele raditi s vrhunskim trenerima po najcjelovitijim programima da se uključe u Juventus International Camp Croatia koji će se održati u Umagu.

Uz sportske aktivnosti, Juventus International Camp Croatia svim sudionicima nudi i bogat program uzbudljivih aktivnosti izvan nogometa, koje pozorno prati ekipa stručnih animatora. Mladi nogometaši i nogometašice tako će moći provesti zabavne praznike i istovremeno usavršiti svoju igru, o kojoj god se razini radilo. Također, svaki sudionik kampa na dar dobiva komplet sportske opreme za trening.

Postoje dva načina sudjelovanja u kampu: dnevni kamp i kamp sa smještajem. Rezervacije za kamp počinju odmah, a do 1. svibnja moguće je ostvariti i popust.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.