VATRENO PIVO NA RIVI

Ukrajinci bi nam mogli zagorčati pivo

Foto: 'Antonio Bronic/Vecernji list'
'sport 08.10.2009. Rovinj, Hrvatska - Vedran Runje,Ivica Krizanac, Hrvoje Vejic, Danijel Pranjic i Danijel Subasic na pivi u centru Rovinja dan uoci utakmice sa Katrom. Photo: Antonio Bronic/VLM'
Foto: Antonio Bronić/VLM
bilić
08.10.2009.
u 20:30
Bilićevi dečki već su peti dan u Rovinju, gdje im je od ovog kvalifikacijskog ciklusa nova pripremna baza uoči utakmica.
Pogledaj originalni članak

Nakon napornog treninga u srijedu, na piću su se navečer na prekrasnoj rovinjskoj rivi opuštali Vedran Runje, Ivica Križanac, Hrvoje Vejić i Danijel Pranjić.

Do puta u Kazahstan ostala su još tri dana, no nakon subotnje večeri znat ćemo u kakvom ćemo stanju ići. Pobijedi li Ukrajina Englesku, pivo će nam biti puno gorče.

Bilić i djevojka usamljeni na Korzu
Riječanima je na praznik bila draža Italija, nego Katar, jer gužva na granici, gdje su se kolone slijevale u shopping u Trst bila mnogo veća nego na praznom Korzu, kojim se izbornik Slaven Bilić uoči utakmice šetao sa svojom djevojkom Riječankom Ivanom.

Nisu se dugo mogli družiti, jer prijateljice su već čekale u champagne baru kako bi komentirale kupaće kostime, a izbornik se uputio prema Kantridi. Oprema za kupanje u listopadu je i dalje aktualna tema, jer pred stadionom je puna plaža! Među kockastim dresovima probijali su se kupaći s ručnicima na ramenima. Stipe Pletikosa došao je pozdraviti suigrače, oporavljao se od ozlijede u Selcu, Knežević se družio na parkiralištu s prijateljem, a Križanac i Vejić se opraštali na terasi belgijske pivnice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BE
beaver
04:28 09.10.2009.

ma sta ukrainci...nisu oni krivi so imaju podosta sanse da se plasiraju... moje je pivo bilo ogorcano kad Bilic nije rijesio problem lijevog bek, mladog golmana i kad je onog Jurica stavio ispred Vukojevica. kas se sminka po pressicama i sece po londonu umjesto da trenira... evo ko je meni pivo zagorcao

DU
Deleted user
22:50 08.10.2009.

Zagorcili ste sami i vas anti-trener- neznalica i muljator Bilic. Uvijek samo nesto mudruje i negleda nikad u oci ?! Nemamo sanse sa takvim ljudima. Otvorite oci i razumnogledajte a nista emotiv