Vrlo hrabro

UFC prvak uhvaćen nespreman, ovaj ga je put 'sredio' - konobar

Foto: Screenshot/Instagram
UFC prvak uhvaćen nespreman, ovaj ga je put 'sredio' - konobar
02.05.2020.
u 21:52
Khabib uvijek želi pokazivati svoju hladnokrvnost i kako se ničega ne plaši. No jedan konobar uhvatio je MMA borca nespremnog
Pogledaj originalni članak

Mogao je Conor McGregor skakutati ispred Khabiba Nurmagomedova koliko je god htio, no dagestanski borac nikada nije trznuo na provokacije ludog Irca.

Khabib uvijek želi pokazivati svoju hladnokrvnost i kako se nikoga ne plaši. No jedan konobar uhvatio je MMA borca nespremnog.

Naime, u jednom restoranu konobar koji je posluživao Khabiba pokazao je veliku hrabrost.

Kada je stigao do društva u jednom je trenutku odglumio kao da mu šalice padaju s poslužavnika.

Sve je ispalo dosta realno, što je iznenadilo UFC prvaka. A kako izgleda izraz lica iznenađenog Khabiba pogledajte u videu:

Dagestanski borac prihvatio je šalu i uzvratio je osmijehom. No pitanje je hoće li konobaru takva šala proći drugi put...

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

ZI
zimerman
02:30 03.05.2020.

Ne znam zašto poklanjate toliko medijske pažnje jednom vehabiji , sam je rekao da je vevabija to on i njegov tim konstantno propagiraju ,,počevši od vehabijski brada pa nadalje . A ako vas interesira šta vehabizam misli o kršćanstvu to možete naći na internetu . Posto je u Hrvatskoj sloboda govora na visokom nivou ja se osobno ne usuđujem objašnjavati vehabizam

sdp.šupak
11:02 03.05.2020.

Dođi mi ga uhvati nespremnog

DU
Deleted user
07:53 03.05.2020.

Nije uhvaćen nespreman. Lijepo se vidi kako je refleksno pokušao uhvatiti poslužavnik. Znači čovjek je bio SPREMAN, kao i uvijek.