NOVA ODLUKA

UEFA odustala od tužbe protiv Reala, Barcelone i Juventusa

Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
UEFA odustala od tužbe protiv Reala, Barcelone i Juventusa
28.09.2021.
u 10:10
Madridski sud je prošlog tjedna presudio da UEFA mora obustaviti postupak protiv spomenuta tri kluba, a krovna europska nogometna organizacija je u ponedjeljak to odlučila učiniti
Pogledaj originalni članak

Europski nogometni savez (UEFA) odustala je od tužbe protiv madridskog Reala, Barcelone i Juventusa, tri kluba koja su još uvijek vezana za projekt europske Super lige.

Madridski sud je prošlog tjedna presudio da UEFA mora obustaviti postupak protiv spomenuta tri kluba, a krovna europska nogometna organizacija je u ponedjeljak to odlučila učiniti.

"Nakon zastoja u procesu protiv Barcelone, Juventusa i Real Madrida, povezanog s mogućim kršenjem UEFA-inih pravilnika u svezi s takozvanom 'Super ligom', UEFA-ino žalbeno tijelo je poništilo tužbu, kao da ona nikada nije ni pokrenuta", stoji u službenom priopćenju Europskog nogometnog saveza, čiji su čelnici procijenili da bi inzistiranje na nastavku sudskog procesa bilo kontraproduktivno.

No, iz UEFA-e su poručili da su spremni ponovno pokrenuti sudski proces, ako bi se klubovi ponovno aktivirali i pokušali pokrenuti Super ligu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.