DOBRA VIJEST

Udovičić ostaje član Mladosti

Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
Udovičić ostaje član Mladosti
11.08.2011.
u 15:23
Ponajbolji svjetski vaterpolist Vanja Udovičić ostat će plivati na bazenu kraj Mladosti i sljedeće sezone.
Pogledaj originalni članak

Kako smo i najavili, Vanja Udovičić ostat će vaterpolist Mladosti i u sljedećoj sezoni. Dogovoru koji su u utorak postigli Vanjin otac Davor i dopredsjednik Mladosti Boško Lozica blagoslov su dali Uprava Mladosti a očito i sam Vanja, pa je on potvrđen.

Ugovor će biti potpisan kad reprezentativac Srbije dođe u Zagreb i priključi se pripremama Mladosti, što će se najvjerojatnije dogoditi 22. kolovoza.

Dotad će se Vanja odmarati, prema nekim informacijama u Istri, prema drugima u Grčkoj.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

mučki_đubrivoje
16:38 11.08.2011.

neka, Hrvatska Hrvatima