sportska gimnastika

Udea muči konj koji je premekan i uzima mu dosta snage

Udea muči konj koji je premekan i uzima mu dosta snage
16.04.2015.
u 08:10
– Nisam dobro odradio podij-trening u utorak, ali nisam briljirao ni prošle jeseni na podiju Svjetskog prvenstva u Nanningu pa sam opet na kraju osvojio srebro na konju, kaže Ude.
Pogledaj originalni članak

U Montpellieru će se danas održati kvalifikacije gimnastičara za finale po spravama na Europskom prvenstvu. Hrvatsku će predstavljati Filip Ude, Robert Seligman, Marijo Možnik, Tomislav Marković, Andrej Korosteljev i Tin Srbić. U povijesti europskih prvenstava osvojili smo samo dvije medalje. Marijo Možnik bio je drugi na preči 2012., također u Montpellieru, dok je Robert Seligman bio treći na konju s hvataljkama 2008. godine u Amsterdamu.

– Nisam dobro odradio podij-trening u utorak, ali nisam briljirao ni prošle jeseni na podiju Svjetskog prvenstva u Nanningu pa sam opet na kraju osvojio srebro na konju. Dosta nas ovdje muče sprave, meni je konj premekan, uzima dosta više snage nego drugi, usporava. Više volim nastupati na tvrđem konju, ali dobro, snaći ću se i na ovome. Želim osvojiti zlato. Imam već previše srebrnih medalja, cijelu kolekciju, pa bih sada rado otvorio i zlatnu kolekciju – rekao je Ude.

>> Filip Ude brončani i na konju s hvataljkama!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.