HRVATSKA MMA LIGA

Ubojiti udarci Glavaša ipak su ostavili posljedice na bradi Milinkovića

Foto: Hrvatska MMA liga
Hrvatska MMA liga
Foto: Hrvatska MMA liga
Hrvatska MMA liga
Foto: Hrvatska MMA liga
Hrvatska MMA liga
Foto: Hrvatska MMA liga
Hrvatska MMA liga
Foto: Hrvatska MMA liga
Hrvatska MMA liga
Foto: Hrvatska MMA liga
Hrvatska MMA liga
04.11.2013.
u 13:57
Pogledaj originalni članak

Slavlje nakon spektakla u Ciboni još se nije niti slegnulo, a nažalost iz Osijeka nam dolazi tužna vijest. Saša Milinović (HK Osijek), koji je u subotu slavio protiv Dražena Glavaša (Cromma Gym) te se okitio pojasom prvaka u superteškoj kategoriji Hrvatske MMA lige u sezoni 2013., pretrpio je puknuće čeljusti na dva mjesta. Zbog te ozljede neće moći nastupiti u superfinalu 7. prosinca kada se trebao boriti protiv prvaka prošle sezone Dorijana Ilića.

- Saša je nakon pretrpljenih udaraca poslije borbe osjetio jaku bol u čeljusti. Drugi dan je shvatio da bol ne popušta i otišao u bolnicu. Zaključeno je da mu je slomljena vilica na dva mjesta. Nakon njegove odlične borbe u finalu MMA lige nama je jako žao što se neće moći boriti u superfinalu. Sigurni smo da bi i u borbi protiv Ilića pokazao svu srčanost i spremnost – izjavio je Vedran Budetić, predsjednik HK Osijek.

Okršaj titana koji su pružili sjajnu borbu u finalu tako je završio Pirovom pobjedom za Milinkovića.

-  Tek kada je sav adrenalin popustio, osjetio sam bol. Prekosutra idem na operaciju čeljusti. Ne dolazi u obzir ni treniranje, a kamoli borba. Žao mi je, ali pokušavam zadržati hladnu glavu. Vjerujem da ćemo se Dorijan Ilić i ja već sresti negdje u kavezu. Za finalnu borbu mogu reći da sam prihvatio “kaos“ Glavaša, a za mene je to na kraju bilo loše. S moje strane, mislim da sam imao dosta rupa u borbi, zato sada i imam posljedice. On se bori dosta kaotično, ide skroz srčano u meč. Moj stil je bitno drugačiji, ali nisam ga uspio nametnuti. Sretan sam da sam pobijedio u toj borbi, ali iskustvo se plaća. Sada sam bogatiji za još jedno iskustvo. Napredujem ja, a napreduje i MMA liga – ispričao je Saša Milinković. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr