IVICA KOSTELIĆ

U utorak odluka o nastupu u Val d’Isereu

Foto: AFP
U utorak odluka o nastupu u Val d’Isereu
06.12.2009.
u 18:56
Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić još od subote navečer nalazi se na oporavku ozlijeđenih leđa u Daruvarskim Toplicama, kamo je otišao nakon tretmana kod fizioterapeuta Zorana Prše.
Pogledaj originalni članak

Prve su vijesti optimistične pa će Ivica, otac mu Ante, dr. Egić i direktor reprezentacije Pavlek u utorak morati odlučiti hoće li Ivica sljedeći vikend nastupati u Val d’Isereu, gdje se voze tri utrke Svjetskog kupa. Bude li odluka “da”, Ivica mora prekinuti terapiju i već u utorak popodne krenuti put francuskog skijališta, kamo će Natko Zrnčić-Dim i Ivan Ratkić stići izravno iz SAD-a. Magnetska rezonancija otkrila je Natku samo natučenu kost desnog koljena.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.