Veliki neredi u bih

U sukobu 'Manijaka' i 'Lešinara' šest navijača teško ozlijeđeno

Foto: Leo Tatić
U sukobu 'Manijaka' i 'Lešinara' šest navijača teško ozlijeđeno
24.04.2013.
u 18:35
Navodno je ozlijeđeno sedam policajaca, sedam navijača Borca i osam navijača Željezničara
Pogledaj originalni članak

Prema pisanju BiH medija, oko 14 sati u mjestu Oborci kod Donjeg Vakufa došlo je do žestokog sukoba između navijača Željezničara (Manijaci) i banjalučkog Borca (Lešinari). Iako još uvijek nema detaljnih i konačnih informacija, navodno je ozlijeđeno sedam policajaca, sedam navijača Borca i osam navijača Željezničara. Od toga je šest navijača zadobilo teže ozljede, a ozlijeđeni navijači smješteni su u bolnicama u Travniku i Sarajevu.

Navijači Borca putovali su iz Banja Luke na utakmicu s Olimpicom u Sarajevo, dok su Manijaci išli gledati svoj klub na gostovanju kod prijedorskog Rudara. Sumnja se da je tučnjava bila dogovorena, s obzirom na to da su 'Lešinari' sa sobom imali palice i kamenje.

Policija je na kraju izvjestila da je uhitila 35 sudionika ovog incidenta.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.