Iznenađujući rezultati

U seniorskom finalu finalisti juniori

Foto: 'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
U seniorskom finalu finalisti juniori
06.01.2010.
u 13:32
Malo je nedostajalo da Božićni turnir registriranih klubova Karlovačke županije završi na krajnje iznenađujuć način. Iako je riječ o malom nogometu, ipak bi senzacija, ali i blamaža za registrirane klubove, bila da su naslov pobjednika kod seniora osvojili juniori, a kod veterana - rukometaši!
Pogledaj originalni članak

U veteranskom dijelu turnira nekadašnji rukometaši Dubovca pokazali su da su im nogometne vještine ravne onima koji su cijeli život trenirali i igrali nogomet. Redom su pobjeđivali suparnike i stigli do finala, te se sastali s ekipom Zrinski Ozalj. Izgubili su 2:1, ali uz nebrojene propuštene prigode za izjednačenje. Zanimljivo je bilo i u susretu za 3. mjesto, u kojem je Slunj zbog crvenog kartona gotovo cijelu utakmicu igrao s igračem manje, što je u malom nogometu gotovo nenadoknadiv gubitak. Ipak, uspjeli su izvući 1:1 s Josipdolom, no nisu imali sreće pri izvođenju deveteraca, pa je 3. mjesto pripalo Josipdolu. Kod seniora u finalu su se našli prvoligaš Karlovac i četvrtoligaš Ilovac. Ništa čudno, no valja naglasiti da je Karlovac zaigrao s juniorima, koji su pokazali da su bolji od većine seniorskih momčadi u županiji. Nanizali su pet pobjeda, ali u finalu ipak nisu uspjeli iznenaditi i "kanarince" iz Ilovačke šume. Ilovac je brzo poveo, dečki iz karlovačkog podmlatka dugo su pokušavali izjednačiti, no u završnici su potpuno popustili i izgubili čak 5:0. Treće mjesto osvojilo je Mostanje Auto lim lak, nakon pobjede protiv Slunja 3:1.

Najbolji pojedinci

Podijeljene su i nagrade najboljim pojedincima - od seniora najbolji igrač je Antonio Valentić, a najbolji strijelac sa 6 pogodaka Josip Grubešić, obojica iz Ilovca, dok je najbolji vratar Ivan Vuljanić iz Karlovca.

Od veterana, najbolji igrač je Anđelko Obrovac, a najbolji strijelac, sa 5 pogodaka, Željko Pospišil, obojica iz Zrinskog. Najbolji vratar je Dražen Keča iz Dubovca. U revijalnom susretu djevojaka zagrebački Agram svladao je Tuškane 8:2.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.