Foto: Promo U Moskvi sponzoriraju najeminentnije muzeje poput Muzeja kremlja

U Moskvi sponzoriraju najeminentnije muzeje poput Muzeja kremlja

22. 05. 2018. u 12:00
Vlasti moskovske regije dodijelile su 2006. godine LUKOIL-ovim benzinskim postajama znak zaštite okoliša

LUKOIL u Moskvi posluje od 1991. godine. Glavna djelatnost kompanije u glavnom gradu Rusije je veleprodaja, maloprodaja i distribucija lakih i teških naftnih derivata, te prodaja goriva na vlastitim crpkama kojih u moskovskoj regiji imaju čak 125.

Vlasti moskovske regije dodijelile su 2006. godine LUKOIL-ovim benzinskim postajama znak zaštite okoliša, koji je priznanje njihovu poslovanju u skladu s visokim ekološkim standardima te kakvoći goriva.

Kao i u svim oblastima u kojima posluje, LUKOIL i u Moskvi aktivno sudjeluje u društvenom životu. Naftna kompanija je od 2012. glavni sponzor moskovskoga relija eko-automobila “Od prošlosti prema budućnosti”. LUKOIL pomaže i rad neprofitnih udruga, financira fondaciju za djecu „Sportska republika“ te sponzorira vodeće muzeje poput Galerije Tretyakov, Muzeja Kremlja i Puškinova muzeja likovnih umjetnosti.

Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti
pogledajte na vecernji.hr
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".