Nepobjediva premijera

"U Mandžukića su već svi sumnjali, a ispratili su ga ovacijama!"

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
"U Mandžukića su već svi sumnjali, a ispratili su ga ovacijama!"
23.08.2014.
u 09:08
"Vodio je intenzivne dvoboje sa Sergiom Ramosom, a ovaj put je pobijedio. Njegov gol donio je Atleticu Superkup, prvi nakon 1985., a Mandžukiću je ovo prvi trofej s novim klubom. I dobio je prve ovacije!"
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić bio je junak jučerašnje utakmice. Uz toliko poznatih i skupih zvijezda na terenu, upravo je on bio taj koji je odigrao najvažniji potez na cijelom susretu i donio svom klubu pobjedu i trofej. Stoga ne čudi da ga španjolski mediji hvale, a Mundo Deportivo njemu je posvetio članak pod naslovom "Super Mario, smrtonosna premijera na Calderonu".

"Sumnje su se nadvile nad mogućnosti Marija Mandžukića nakon što je u pripremama zabio samo jedan pogodak i to s bijele točke. Taj osjećaj nije izbrisan na Santiago Bernabeuu. Borio se, neumorno radio i bio dobar u obrani, ali navijači su bili nestrpljivi, željeli su vidjeti čovjeka zbog kojeg će zaboraviti na Diega Costu. Stoga je Mandžukić odlučio pružiti svoju najbolju partiju. U samo 90 sekundi zabio je gol i zbogom sumnje", piše Mundo Deportivo.

Mario je igrao do 85. minute i pošteno se namučio, a onda ga je Simeone odlučio odmoriti i dati mu priliku da čuje zahvalu publike.

"Vodio je intenzivne dvoboje sa Sergiom Ramosom, a ovaj put je pobijedio. Njegov gol donio je Atleticu Superkup, prvi nakon 1985., a Mandžukiću je ovo prvi trofej s novim klubom. I dobio je prve ovacije! U 84. minuti vidno umoran zamijenjen je te je dobio zahvalu publike, a čestitao mu je i Simeone. Nepobjediva premijera!", zaključak je teksta.

>>Griezmann: Mandžukić je bio za čistu desetku!

>>Luki Modriću prvo isključenje nakon 332 utakmice

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DA
darmar
09:42 23.08.2014.

Bravo Mandzo na super igri. Ovo sam i ocekivao od tebe. Rodjeni borac, golgeter i pobijednik!

DU
Deleted user
10:10 23.08.2014.

Koje sumnje, koje novinarsko laprdanje, tek je počeo igrati ovo mu je druga službena utakmica.

L0
luena 01
10:17 23.08.2014.

Pazi ovo ,u Mandzukica su svi vec sumnjali... Tko svi ,vi ?! sta ste milsili Mario dodje i sam rjesava kao jucer... Od 85 Ateltico ne zna za pokal i sad su oni vec posumnjali u Maria?..joj daj nejte tako sta pisat nakon samo jedne utakmice... nes ti nas moramo mi ...