Tijekom utakmice

U lošim su odnosima? Pogledajte kako Ronaldo nasmijava Messija!

Foto: Screenshot
Ronaldo i Messi
21.11.2014.
u 10:07
Spomenuti dvojac prije početka susreta srdačno se pozdravio, a i na terenu su razgovarali. U jednom trenutku Ronaldo je Argentincu nešto šapnuo, a nakon toga obojica su se smijala
Pogledaj originalni članak

Često se pisalo i govorilo o tome kako su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi u lošim odnosima, ali na utakmici Portugala i Argentine to se nije moglo vidjeti.

Spomenuti dvojac prije početka susreta srdačno se pozdravio, a i na terenu su razgovarali. U jednom trenutku Ronaldo je Argentincu nešto šapnuo, a nakon toga obojica su se smijala.

Portugal je u toj utakmici pobijedio 1:0, a njih dvojica odigrala su po jedno poluvrijeme.

>>Pogledajte kako su se Ronaldo i Messi srdačno pozdravili

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
11:40 21.11.2014.

Pogledajte kako Ronaldo nasmijava Messija sa porukom: "Lionel ako si nogometnivitez nemoj pucati sa loptom po našim navijačima-civilima na nevini viteški način jer če te uskoro tražiti haški sud!

Avatar Pablo 69
Pablo 69
11:40 21.11.2014.

Wow ovo je bas vijest dana :D